• Jumplinks
 • Om os
 • Persondatapolitik
 • Find hundefoder af høj kvalitet online

  16. december 2010

  Billigt hundefoder på nettet?

  På baggrund af populariteten hos en række onlinebutikker, vil det være sikkert at tilføje hundemad til listen over ting, som du kan købe online.

  Den største bekymring, hundeejere har om at købe hundemad online, vedrører kvaliteten, da ens kæledyrs sikkerhed er altafgørende. Ingen ønsker at købe mad, der er for gammelt eller tæt på udløbsdatoen, da hunden kan blive syge. Imidlertid har en række steder udviklet et ry for god service og levering, og det at købe hundemad online har flere fordele.

  Spar tid på køb af hundefoder
  Den første fordel er naturligvis den tid, du sparer ved ikke at skulle gå til en dyrehandel. Nogle butikker har automatisk genbestilling, så du får den næste pose, før du løber tør for den første.

  Den anden fordel ved at købe hundemad online er at have evnen til at shoppe rundt efter det bedste produkt til fornuftige priser. Vær dog opmærksom på, at levering vil koste ekstra, da dette til tider kan være ret dyrt på grund af hovedparten af produktet.

  Nogle butikker giver dig gratis levering ved en ordre over et vist beløb som fx DKK 500,-. Vær sikker på at se dig om efter sådanne tilbud.

  Den tredje fordel, du får, er at vælge den produkttype, der bedst passer din hund. En dyrehandelsekspedient kan ikke tilbyde dig den form for erfaring og rådgivning, som de fleste hjemmesider har i valget af hundemad, og hvad der passer hver race bedst. Se også efter hjemmesider, der viser en oprigtig interesse i kæledyrene og dyrenes verden. Den kunne være involveret i at hjælpe et hundehjem eller støtte en »grøn« årsag. Dette vil give dig mere tillid til at købe hundemad online hos dem.

  Vær sikker på, at hjemmesiden bruger Dankort, Visa eller lignende sikre systemer til betaling for at sikre dig sikkerheden af dine personlige oplysninger.

  God jagt på billigt godt hundefoder online.